Спортсмен із Тальнівщини переміг чемпіона Болгарії

Спортсмен із Тальнівщини переміг чемпіона Болгарії

У м. Свєті Влас (Болгарія) відбувся турнір із змішаних єдиноборств в рамках міжнародного промоушена MAXFIGTH 44. Зійшовшись у поєдинку із чемпіоном Болгарії та Призером Європи з вільної боротьби 24-річним болгарином Мирославом Силковим, наш земляк з Лоташевого Тальнівського району Ярослав Поліщук здобув переконливу перемогу. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

– Ярослав здобув блискучу перемогу перегравши суперника в його стихії, а саме боротьбі, виконавши больовий прийом на руку і змусивши болгарина здатися, – із захватом розповідає тренер українського спортсмена Вадим Щербина. – Бійці змагалися у категорії 93 кг по версії ММА (змішані бойові мистецтва)

18-річний Ярослав вихованець спортивного клубу «GigaSPORTLine». Він кандидат в майстри спорту з Карате Годзю – Рю, неодноразовий чемпіон України із змішаних бойових мистецтв UFmma та Карате Годзю – Рю, чемпіон Кубку Світу з Карате Годзю – Рю та чемпіоном області з інших видів бойових мистецтв, таких як вільна боротьба, панкратіон, змішаних єдиноборств ММА, бойове самбо і т.д.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x