Білоцерківських «гастролерів» затримали в Черкасах

Білоцерківських «гастролерів» затримали в Черкасах

«Ми були в Кременчуці, де найняли таксі і поїхали на екскурсію до Черкас», – принаймні так молодики розповідали поліцейським під час затримання. Втім, як з`ясували інспектори, мета у 26-річних парубків із Білої Церкви була інакша. Вони виявилися, можливо, причетними до грабежу. Про це інформує патрульна поліція Черкаської області.

Перше повідомлення про те, що у черкащанки зірвали з шиї золотий ланцюжок надійшло патрульним вранці, 8 серпня. 67-річна жінка поверталася додому з ринку, коли на неї у під`їзді напав невідомий. Закрив рукою рота і заволодів прикрасою. Далі, нападник зник у невідомому напрямку вулицею Гоголя.

За кілька годин ще одне повідомлення. Цього разу жертвою зловмисника стала 35-річна містянка, яка йшла вулицею Припортовою.

Проте, нападник допустив помилку. Його з напарником зафіксували камери спостереження одного з магазинів, а також бачили цей зухвалий злочин свідки, які вказали, що ймовірні грабіжники сіли до авто Renault Kangoo, з наліпками цифр на задньому склі.

Одразу в Черкаській області було введено план \”Перехват\” і вже за короткий час схожий автомобіль виявили та зупинили патрульні поліцейські.

Патрульні затримали осіб на місці та викликали слідчо-оперативну групу.
Під час поверхневої перевірки, у присутності понятих, в одного з молодиків виявили ланцюжок, який можливо належить одній із потерпілих. Далі справою займаються слідчі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x