Вкрала в односельчанки картку і зняла з неї гроші

Вкрала в односельчанки картку і зняла з неї гроші

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернулась жителька одного із сіл Звенигородського району та повідомила про крадіжку. Потерпіла розповіла, що з її сумки викрадено банківську картку, і з рахунку невідома особа зняла 1400 гривень. Інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Слідчий, що проводив досудове розслідування по даному факту встановив, що жінка виявила зникнення карточки після візиту своєї знайомої, яка проживає в цьому ж селі і може бути причетна до даного кримінального правопорушення. Проведеними заходами правоохоронець встановив, що ця жінка в місті Звенигородка знімала кошти в банкоматі. Її запросили до поліції для дачі показів. Під час спілкування з поліцейськими жінка зізналася у вчиненому. Розповіла, що коли вона була в гостях у потерпілої, почула, як знайома в розмові з рідними назвала пін-код та побачила куди вона поклала картку. Дочекавшись моменту, коли їй вдалося залишитись в кімнаті одній, викрала картку. Поїхала у Звенигородку та зняла з неї гроші. Кошти витратила на власні потреби, а картку спалила.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні ряду кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1 статті 185 (Крадіжка) та 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x