В Умані під час пожежі евакуювали 10 жителів будинку

В Умані під час пожежі евакуювали 10 жителів будинку

13 серпня о 05:21 на пункт зв`язку уманської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в 5-ти поверховому житловому будинку на вулиці Горького. Загорання у кімнаті квартири на п’ятому поверсі виявили сусіди, які одразу повідомили до Служби порятунку за номером «101». Про це інформує пресслужба ДСНС України в Черкаській області.

На місце пожежі оперативно прибули рятувальники місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Під час проведення розвідки, вогнеборці виявили у кімнаті сина господині квартири. Рятувальники вивели чоловіка у безпечне місце та передали до рук лікарів, після чого його з опіками терміново було госпіталізовано до лікарні.

Водночас через сильне задимлення під`їзду будинку рятувальники, по сходовій клітині здійснили термінову евакуацію 10 осіб з сусідніх квартир. Завдяки професійними діям бійців ДСНС о 05:44 пожежу вдалося локалізувати, а о 06:30 повністю ліквідувати. До гасіння залучалися 2 одиниці спецтехніки та 6 чоловік особового складу.

Вогнем пожежі знищено ліжко, меблі та речі домашнього вжитку. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електричної проводки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x