Посади заступників голови ОДА наразі лишаються вакантними

Посади заступників голови ОДА наразі лишаються вакантними

Сьогодні під час пресконференції, яку провів новопризначений голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко, він повідомив, що жодного із запропонованих ним кандидатів на посаду заступника у Києві не затвердили. Тому нині ці посади займають люди, що працювали із колишнім головою ОДА. Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– У нас на сьогоднішній день формується команда. Мені дісталася команда, на жаль, не в тому стані, в якому б я хотів би. Замів майже немає. Із чотирьох мені дісталися двоє. І обидва вони не зовсім прості персонажі. Одного асоціюють з однією групою комерційною. Другого – з іншою. Але зараз звільнити їх я не можу, бо тоді залишуся сам із своїм прессекретарем і апаратом. Тому нехай ці люди ще трішки попрацюють з нами. Дадуть відповіді на якісь певні питання, як так сталося, що рік закінчується, гроші використані, а роботи не зроблені. Тому я Прошу дайте мені трохи часу, щоб набрати свою команду. На жаль, те що я пропоную, не приймається сьогоднішньою владою.

Як відомо, на посади заступників голови Черкаської ОДА претендувало чотири кандидатури: Борис Лебедцов, Ярослав Фатенко, Ігор Очередній та Віктор Карпенко. Жодного з них Київ не затвердив.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x