Голова Черкаської ОДА розповів, чому в нього квартира в Росії

Голова Черкаської ОДА розповів, чому в нього квартира в Росії

Сьогодні під час пресконференції, яку провів новопризначений голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко, відповідаючи на запитання журналістів, він розповів, звідки має нерухомість в Росії і чи не пов’язана сфера його бізнесових інтересів із цією країною. Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Бізнесу у воюючій з нами країні в мене нема, не було і бути не може, – зазначив Голова ОДА. А от нерухомість, за словами Шевченка, він в Росії має. – У мене є сестра молодша. Вона у свій час була одружена в Росії. У неї там народився син. Якому зараз уже 20 років. Її чоловік, світла йому пам’ять, трагічно загинув. Їхня родина на сьогодні це як частина нашої родини. Ми так живемо. Цей хлопчик виріс у мене, виховав його я. Він, до речі, зараз отримав освіту в Канаді, але там лишатися не хоче, і повертається сюди, хоче працювати тут.

До повноліття сина сестри сім’я вирішила переоформити майно за Шевченка, оскільки він займався вихованням хлопця.

– Так-от, його родина запропонувала, що, мовляв, є певні сімейні статки, які лишилися в його батька. Я допоміг зі свого боку, і на його батьківщині, ми разом придбали йому те, що ви бачите в декларації. Він був в цей час на навчанні і не міг бути серед нас, щоб на нього оформили ці. Тоді сім’я сказала, що, оскільки я виховував цю дитину, то те майно має бути на мені. Це було в 2017 році, і на той час я жодних державних посад не обійма, – додає Шевченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x