Визначено переможців конкурсу «Людина та ліс»

Визначено переможців конкурсу «Людина та ліс»

Протягом квітня-травня в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» Черкаським обласним управлінням лісового та мисливського господарства проводився дитячий конкурс за темою «Людина та ліс». Згідно з Положенням, конкурс тривав у два етапи: на рівні лісгоспів та на обласному рівні. Інформують у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Загалом участь у конкурсі в усіх районах Черкащини взяли 724 школярі. На розгляд обласній конкурсній комісії було направлено 34 малюнки та 31 твір – найкращі роботи, які обрані на рівні лісгоспів. При їх оцінюванні враховувалися вміння викладення теми, художнє виконання, оригінальність ідеї, розуміння авторами вагомості значення лісів для збереження життя на планеті, вміння висловити це зрозуміло та з притаманною власною індивідуальністю.

Обласна конкурсна комісія у складі журналістів, представника департаменту освіти і науки Черкаської ОДА, лісівників з усією відповідальністю поставилася до непростої справи – обрати найдостойніші творчі та художні роботи.
Визначено переможців конкурсу «Людина та ліс»
Тож переможцями обласного рівня конкурсу «Людина та ліс» на кращий малюнок визнано:
• I місце – Заболотня Дарина, учениця 4 класу Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату, малюнок «Сік мій добрий витікає, ой, рятуйте, я вмираю» (Звенигородський лісгосп);
– Капуста Марія, учениця 4-А класу Чигиринського НВК I-III ступенів №2, малюнок «Український ліс ангела» (Чигиринський лісгосп).
• II місце – Шаптала Аліна, учениця 4 класу Носачівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Смілянської районної ради, малюнок «Ми є природа, тож збережемо її вроду» (Смілянський лісгосп).
• III місце – Багмет Владислав, учень 4-Б класу Кам`янської ЗОШ I-III ступенів №2, малюнок «Все в наших руках!» (Кам`янський лісгосп).
Визначено переможців конкурсу «Людина та ліс»
Переможцями обласного рівня конкурсу «Людина та ліс» на кращий твір визнано:
• I місце – Балюбах Олександр, учень 6 класу Сунківської ЗОШ I-III ступенів, твір «Людина та ліс» (Смілянський лісгосп).
– Корнеєва Наталія, учениця 5 класу Моринського НВК ім. Тараса Шевченка, твір «Оберігаймо ліси!» (Лисянський лісгосп).
• II місце – Жмурко Андрій, учень 7 класу Неморозької ЗОШ I-II ступенів, твір «Бережімо ліс» (Звенигородський лісгосп).
• III місце – Юрченко Андрій, учень 7 класу Тимошівської ЗОШ I-III ступенів ім. Кароля Шимановського, твір «Людина та ліс» (Кам`янський лісгосп).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x