В селах області 12 разів спалахувала суха трава (ВІДЕО)

В селах області 12 разів спалахувала суха трава (ВІДЕО)

За добу 25 серпня рятувальники Черкащини ліквідували 12 пожеж в екосистемах області. Найбільшої шкоди вогонь завдав Черкаському району, де на відкритій території у селі Мошни, горіло сміття та суха трава на площі близько 5 гектар. Про це інформує пресслужба ДСНС України в Черкаській області.

Завдяки спільним зусиллям вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Черкаси, місцевим пожежним командам із сіл Мошни і Яснозір’я та техніці КП «Райліс», які оперативно прибули до місця події, пожежу впродовж години вдалося успішно ліквідувати. Загалом до гасіння залучалися 6 одиниць спецтехніки та 12 чоловік особового складу.

Водночас, у селі Геронимівка Черкаського району, через пожежу сухої трави згоріла надвірна споруда. Пожежу впродовж 7 хвилин ліквідували рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Черкаси та Центру безпеки громадян із села Руська Поляна.

Цього ж дня, у селищі Катеринопіль виникла пожежа очерету на площі 3 гектари. На боротьбу з вогнем прибули катеринопільські рятувальники та місцева пожежна команда із села Єрки. Завдяки спільним зусиллям вогнеборців пожежу о 14:34 вдалося локалізувати, а о 15:12 повністю ліквідувати.

У селі Медведівка Чигиринського району рятувальники ліквідували пожежу, що охопила суху траву на площі 1 га.

Причиною усіх пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Аналогічні пожежі сухої рослинності минулої доби виникли також у Христинівському, Золотоніському, Лисянському районах та містах Черкаси, Умань і Звенигородка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x