На автодорозі М-12 продовжується реконструкція шляхопроводу

На автодорозі М-12 продовжується реконструкція шляхопроводу

На міжнародній автомобільній дорозі державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка на ділянці км 520+101 у Христинівському районі, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, продовжується реконструкція шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього. Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА.

Триває влаштування монтаж балок на опорах мосту, влаштовується асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу зі сторони Вінниці, влаштовуються прикромочні лотки, влаштовується конус шляхопроводу. Продовжуються роботи з побудови нової конструкції шляхопроводу.
Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

На період виконання робіт з реконструкції шляхопроводу, проїзд по штучній споруді закрито для усіх видів транспорту. Рух автотранспорту з 20 червня скеровано тимчасовою об’їзною дорогою з асфальтобетонним покриттям, яку влаштовано поруч. На ній влаштовано тимчасовий залізничний переїзд через залізницю на час проведення реконструкції шляхопроводу, який освітлюється вночі, має шлагбаум та семафор.

Реконструкція шляхопроводу передбачає розширення проїжджої частини, облаштування нових опор шляхопроводу, прогонових споруд, заміну балок, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, влаштування нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки, перенесення ліній електропередач, влаштування штучного освітлення мосту. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки. Роботи з реконструкції шляхопроводу будуть завершені до кінця 2019 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x