Житель Черкаського району вирощував коноплі в себе на городі

Житель Черкаського району вирощував коноплі в себе на городі

В одному із сіл Черкаського району на присадибній ділянці поліцейські вилучили посів рослини коноплі. Відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Під час обходу території обслуговування дільничний офіцер Черкаського відділення поліції виявив на присадибній ділянці жителя одного із сіл району посів рослин конопель. Під час перевірки інформація знайшла своє підтвердження. Поліцейським господар будинку пояснив, що вирощує коноплю для власного вживання. Виявлені рослини вилучено та направлено для проведення відповідного експертного дослідження.

За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п\’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x