Зв’язківці провели спартакіаду

Зв’язківці провели спартакіаду

Зв’язківці показали, що вміють не лише працювати, а й вправні у спорті. Команда зі Сміли перемогла у Спартакіаді Черкаської філії \”Укртелекому\”. Цьогорічні змагання стали ювілейними. Їх проводили вдесяте. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

На змагання прибувають 15 команд. Це – зв’язківці майже з усієї області. Чоловіки та жінки 230514 2124 1різного віку змагаються в семи видах програми. Найбільш витривалі долають дистанцію легкоатлетичного кросу. Зокрема, у жіночому забігу перемагає смілянка Яніна Заболотня.

Кожен із учасників обирає собі вид змагань до душі. Хтось пробує себе в дартсі, хтось – у турнірі із шашок, а хтось у настільному тенісі. Найсильніші виборюють першість у гирьовому спорті й армрестлінгу. На завершення Спартакіади – \”Веселі старти\”. Урешті перемогу в загальному заліку вперше здобуває дружна команда Сміли.

Другу сходинку посідає команда апарату управління Черкаської філії. Третє призове місце – в команди Центру інформаційних технологій і технічного забезпечення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x