Фотовиставку з нагоди річниці Майдану презентували в Черкасах

Фотовиставку з нагоди річниці Майдану презентували в Черкасах

Мистецький проєкт з нагоди шостої річниці Майдану та вшанування пам’яті загиблим Героям Небесної Сотні представили 20 лютого в Обласному художньому музеї. Про це повідомив кореспондент «Нової Доби».

На виставці експоновані світлини Володимира Бауліна, Назарія Вівчарика, Ігоря Єфімова, а також фотографії надані черкаськими виданнями «Прочерк», «Про все» та «Інфоміст». Містяни зможуть переглянути роботи до першого березня.

Нагадаємо, акція протесту проти політичного курсу розпочалася 21 листопада 2013 року на Майдані Незалежності та мала мирний характер. Початок Євромайдану в Києві спонукав до проведення акції в інших регіонах України, зокрема, і в Черкасах.

Перші силові методи впливу на активістів Майдану в Києві з боку представників влади були застосовані 30 листопада 2013 року, але протистояння, які призвели до чисельних жертв відбулися 18-20 лютого 2014 року. На знак вшанування полеглих героїв відповідно до Наказу Президента України від 11 лютого 2015 року в країні щорічно 20 лютого відзначається День пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Дар\’я Роженкова

Фоторепортаж із заходу можна переглянути за цим покликанням.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x