У Черкасах відбулася виставка сучасного мистецтва

У Черкасах відбулася виставка сучасного мистецтва

Відкриття експозиції «Middle of the night. Серед ночі» відбулося 20 лютого в Черкаському обласному художньому музеї. Про це повідомив кореспондент «Нової Доби».

У виставці представлені роботи дев’яти митців: Анастасії Пустоварової, Дмитра Маслова, Миколая Морозовського, Олександра Турецького, Світлани Тихомирової, Миколая Дзецина, Катерини Колесник, Станіслава Хрустальова та Дениса Хрєнова.

– Складно було обрати універсальну тему, яка об’єднала б усіх митців. Тематика ночі мене завжди цікавила. Вона прослідковується в майже всіх видах мистецтва: графіці, музиці, скульптурі та інше. Ніч – це час спокою і період, коли людина може попрацювати, – зауважив куратор експозиції Олександр Турецький.

За словами заступника директора Художнього музею Світлани Савісько, сучасне мистецтво немає чітких меж. Художники в своїх роботах активно реагують на те, що відбувається в світі. Особливість цієї виставки полягає в тому, що зібрані роботи багатьох авторів. Черкасці зможуть переглянути експозицію до 20 березня.

Фоторепортаж із виставки можна переглянути за покликанням.

Дар’я Роженкова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x