«Задавив на обочині»: На Монастирищині легковик збив насмерть літню жінку

«Задавив на обочині»: На Монастирищині легковик збив насмерть літню жінку

Учора, 23 лютого, поблизу станції Монастирище сталася смертельна ДТП. Легковий автомобіль наїхав на 67-річну жительку Христинівки, яка йшла по обочині. Коли приїхала «швидка», жінка вже була мертва. Повідомляють в КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

Диспетчер Монастирищенської пістанції швидкої медичної допомоги прийняла виклик про автопригоду о 18:58 і на місце події відразу виїхала бригада екстренки. Однак, коли медики прибули до місця аварії, їм довелось зафіксувати смерть жінки – отримані травми були несумісні з життям.

Медики вкотре нагадують та звертають увагу пішоходів на важливості одягу зі світловідбиваючими елементами у темну пору доби. Помітити людину, яка переходить проїжджу частину або йде по краю дороги в темряві – досить складно. Водій може занадто пізно побачити пішохода, який в світлі зустрічних фар зливається з асфальтом. Тож водіям і пішоходам потрібно бути вкрай уважними на дорозі, щоб не ризикувати своїм життям та життям інших людей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x