Черкащина підписала Меморандум про співпрацю з Міждержавною гільдією інженерів-консультантів

Черкащина підписала Меморандум про співпрацю з Міждержавною гільдією інженерів-консультантів

Облдержадміністрація співпрацюватиме з Міждержавною гільдією інженерів-консультантів. Відповідний Меморандум про налагодження роботи, зокрема у сфері будівництва, сьогодні підписали від імені ОДА заступник очільника області Дмитро Ляшов та Президент Гільдії Олександр Непомнящий.

Про це «Нова Доба» дізналася в пресслужбі ЧОДА.

Крім того, у ході зустрічі, учасники розглянули проект Дорожньої карти співробітництва та визначили головні завдання з її реалізації.

– До будівництва кожного значного об’єкту на Черкащині в цьому році буде залучено досвідченого інженера-консультанта з метою прийняття швидких та фахових рішень, – прокоментував Дмитро Ляшов. – Це дозволить вчасно та якісно використовувати ресурси бюджетів всіх рівнів. Вже наступного тижня чекаємо представників гільдії для ознайомлення з об’єктами та вирішення нагальних питань.

За його словами, спільна взаємодія з Гільдією буде спрямована на:

– формування гармонійного життєвого середовища і розбудову територій;
– сприяння залученню інвестицій та реалізації будівельних проектів і програм;
– об’єднання потенціалу задля впровадження кращих міжнародних і вітчизняних практик у сфері будівництва, інтегрованих систем менеджменту й управління якістю;
– визначення, вивчення та управління ризиками, у першу чергу при будівництві та експлуатації будівель і споруд;
– поширення досвіду застосування міжнародно-визнаних договорів у будівництві, у тому числі форм контрактів Міжнародної Федерації Інженерів-Консультантів (FIDIC);
– підвищення рівня прозорості та запобігання корупційним проявам шляхом залучення інститутів громадянського суспільства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x