9 ЦНАП області отримали допомогу від U-LEAD

9 ЦНАП області отримали допомогу від U-LEAD

Із початку року дев’ять громад області отримали допомогу від міжнародної Програми «U-LEAD з Європою» щодо створення та модернізації ЦНАП.

Дві громади області Шполянська та Матусівська, за допомогою Програми, вже облаштували ЦНАП новими меблями та комп’ютерною технікою. Зараз дані ЦНАП надають мешканцям громади більш як 100 видів адміністративних послуг. Про це повідомляють у Департаменті регіонального розвитку облдержадміністрації.

Ще сім громад області – Набутівська, Сагунівська, Балаклеївська, Іваньківська, Іркліївська, Руськополянська та м. Золотоноша – в цьому році здійснили ремонтні роботи в приміщеннях ЦНАП та отримали від Програми «U-LEAD з Європою» інституційну допомогу і меблі. Наразі очікують постачання комп’ютерної техніки та встановлення системи електронного документообігу «Вулик».

Нагадаємо, до кінця року у області за допомогою Програми «U-LEAD з Європою» заплановано відкрити 25 нових та 3 модернізовані ЦНАП, які надаватимуть якісні послуги у комфортних умовах для 302,6 тисячі жителів громад.

Ці досягнення стали можливими завдяки активному залученню громад, їх бажанню покращити життя своїх мешканців та значному фінансовому та практичному внеску у створення належного приміщення для ЦНАП. Адже маючи ЦНАП у громаді, людям не потрібно їхати до районного центру, щоб подати заявку на отримання субсидії або отримати закордонний паспорт. Всі послуги необхідні в різних життєвих ситуаціях (реєстрація народження, місця проживання, шлюбу, нерухомості, бізнесу тощо) можуть надаватися в ЦНАП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x