«Форсаж» по-уманськи

В Уманському районі злочинці спробували пограбувати фуру під час руху. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Дзвінок на спецлінію 102 надійшов орієнтовно 2-ї години ночі. Очевидець повідомив, що коли їхав трасою в напрямку Умані бачив, як хтось викрадає вантаж з фури та кидає його на дорогу. У той час дві жінки збирали коробки до авто Subaru Outback. Виклик негайно направили патрульним, які несуть службу в межах Черкаської області на автодорозі М-05.

Коли поліціянти наздогнали вантажівку, водій зупинився, а злочинець, який вискочив з фури почав тікати в поле. Спроба не вдалася — втікача затримали. Не втекли від патрульних і водійка з пасажиркою Subaru Outback. Жінки також затримані. У салоні легковика виявили 20 коробок, що встигли зібрати злодії-екстремали. Окрім того, патрульні з`ясували, що затриманий перебував в розшуку за раніше скоєні злочини.

Зараз усі деталі встановлюють слідчі Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x