Нелегальний продаж зброї попередили в Черкасах

Нелегальний продаж зброї попередили в Черкасах

Служба безпеки України блокувала в Черкасах незаконний збут військових засобів ураження. За попередньою версією слідства, мешканець обласного центру, який перебуває в слідчому ізоляторі за підозрою у скоєнні тяжкого злочину, намагався продати зброю та боєприпаси. Про це повідомляють у пресслужбі Управління СБУ у Черкаській області.

Своїх клієнтів він підшукував через зв’язки у кримінальних колах. Для продажу товару фігурант залучив свого посередника на волі. Правоохоронці задокументували факт незаконної реалізації гранатомету РПГ-18, двох гранат Ф-1 та понад 20 набоїв до крупнокаліберного кулемета.

Вилучені засоби ураження направлено на експертизу. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності. Також перевіряється інформація щодо нелегального надходження вилученої зброї та боєприпасів з району операції Об’єднаних сил. Операція проводилась спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x