У Черкасах за кілька тижнів розпочнеться ремонт доріг

У Черкасах за кілька тижнів розпочнеться ремонт доріг

Саме питання продовження масштабного поточного та капітального ремонту черкаських доріг стоїть одним із перших на порядку денному дій міської влади. Як повідомив директор КП «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник, поточний ремонт доріг, що проводить підприємство, розпочнеться не раніше ніж через три тижні, оскільки асфальтобетонні заводи також почнуть працювати саме в цей період.

Наразі ж тривають роботи із прибирання зелених зон та прибордюрної частини. «Нова Доба» про це дізналася в пресслужбі Черкаської міської ради.
Як повідомив Олексій Олексійович, сьогодні в місті склали графік прибирання та працюють три бригади підприємства. В основному всі роботи виконують силами комунального підприємства, а також залучають всі охочих допомогти прибрати прилеглі території, адже прибордюрна територія прибирається вручну.

Щодо капітальних ремонтів доріг, то головний розпорядник коштів – департамент архітектури та містобудування зареєстрував усі необхідні документи, та після отримання коштів підрядники готові приступити до робіт, адже більшість із запланованих до ремонту об´єктів – перехідні. Про це повідомив директор профільного департаменту Артур Савін.

Міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення директору департаменту ЖКК Олександру Яценку взяти під особистий контроль санітарний стан міста, а також організувати традиційні дні благоустрою, які зазвичай проводяться до Великодня.

Нагадаємо, минулого року в Черкасах відремонтували понад 230 тисяч м2 міських доріг, що є досить високим показником проти минулих років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x