Черкаські волонтери здійснили черговий рейс на Схід

Черкаські волонтери здійснили черговий рейс на Схід

27-29 лютого 2020 року волонтери з Черкащини здійснили черговий волонтерський рейс на східний фронт. Відвідали бійців з 10 Гірсько- Штурмової Бригади, 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу та 131 розвід. батальйон. Про це написав на своїй сторінці в Фейсбук, один з волонтерів Павло Собко. Загалом, на передову завезли близько тони гуманітарної допомоги, подолавши за два дні понад 1500 км.

«В умовах аномальної зими на фронті активізувався ворог. Регулярні обстріли, спроби штурму наших позицій, рейди російських диверсантів не дають розслабитись нашим бійцям, які продовжують утримувати позиції регулярно забезпечуючи українську землю Донбасу органічними добривами 200-их росіян та сєпаратістів. В таких умовах гостро відчувається необхідність відчути підтримку тилу, родичів, друзів. Це завжди забезпечують наші волонтери, які невтомно, з тижня в тиждень, з місяця в місяць ось вже довгих шість років везуть на фронт бійцям необхідну допомогу, – пише волонтер.

Черкаські волонтери здійснили черговий рейс на Схід

За його словами, цього разу розвідники отримали квадрокоптер, що полегшить спостереження за пересуваннями супротивника, виявлення його опорних точок та секретів. Бійці інших підрозділів для облашутвання свої позицій отримали спорядження і будматеріали: маскувальні сітки, теплий одяг, мінвату,фольгу, цвяхи. На фоні сирої і теплої погоди, яка є стимулюючим фактором для різних захворювань підмогою бійцям стали ліки, які не завжди є можливість дістати або вчасно отримати: кровоспинні, обезболюючі, противірусні. Звісно, не обішлось без домашньої випічки, консервацій, солодощів.

Черкаські волонтери здійснили черговий рейс на Схід

«Від волонтерів та захисників хочу подякувати всім хто долучався, а саме: за фінансову допомогу в придбанні квадракомтера- Александр Савенко, Ігорю Гузю, Олександру Лавринчуку, Alexandr Gulenko, Ярослав Нищик, Сергій Макаренко, Aleks Sanochkin, Вика Моспан, Іщенко Яніні, Василю Арсенюку, Івану Шишці, Миколі Каплі, Тетяні Сигнаївській, Денису Зайцеву, Михайло Купчин, Вікторії Чонкі, Василю Батурчаку, Наталії Позняк-хоменко, Оксані Набокій, Олександр Калашник, Н. Панченку, Наталії Понежі, Олександр Лущан, С. Саленко, Артур Георгіу, Олені Сас, Оксана Выприцкая Лукавенко, Галина Коваленко, Петру Стецьку та Vitaliy Kobryn; за генератор дякуємо Руслану; КСН \”Дніпровський\” та КСН \”Перемога\” Любов Здоровенко, Марина Олексийчук, Тетяна Богомол за маскувальні сітки, подушки, ковдри, в\”язані шкарпетки, консермацію, сало; Смаковинка та Yury Trenkin за ковбасні вироби; Благодійний Фонд \”Делікат\” та Juliia Ishchenko за каву, чай, печево, миючі засовби; Iryna Romanukha за стельки; ПрАТ \”Темп\” та Олександр Згіблов за перехідники; Ігор Коломоєць за ДП; Олександр Кутній та його команді за будматеріали,продукти харчування, засоби гігієни, крупи, цукор; Люда Яременко, Віта Шевченко та Аня Завалко за медикаменти та випічку; Дякую за постійну допомогу ветеранам Легіону Свободи Івану Тарянику та Олександр Гармаш

Друзі, можливо когось забув, вибачайте-бо не завжди є можливіть всіх записувата. Наступна поїздка планується в середині березня. 096 970 70 77. Картка Приватбанка 4149 4991 2401 7664 Собко П. І.»

Черкаські волонтери здійснили черговий рейс на Схід

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x