Цьогоріч від Черкаської області до бюджетів усіх рівнів надійшло 2,2 млрд гривень податків

Цьогоріч від Черкаської області до бюджетів усіх рівнів надійшло 2,2 млрд гривень податків

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Дмитро Таран платники податків Черкащини за січень–лютий 2020 року сплатили до бюджетів всіх рівнів 2,2 млрд грн податків, зборів, платежів. Це на 320 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року.

Збір до Державного бюджету України становить за звітні два місяці 1 млрд гривень (+192 млн грн або в 1,2 рази більше ніж у січні – лютому 2019 року). У тому числі надійшло податку на додану вартість 600 млн грн, що на 164 млн грн більше минулорічних показників. «Нова Доба» про це дізналася в пресслужбі ГУ ДПС у Черкаській області.

За словами Дмитра Тарана, місцеві бюджети Черкаської області отримали 1,2 млрд гривень. У порівнянні з показником минулого року надходження більші на 128 млн грн (у 1,1 рази). Зокрема, до місцевих бюджетів надійшло 676 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 272 млн грн єдиного податку, 144 млн грн земельного податку, орендної плати за землю та 35 млн грн акцизного податку.

Також перераховані і одразу спрямовані на забезпечення пенсійного страхування та виконання державних соціальних виплат 863 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (+69 млн грн порівняно з показником січня – лютого 2019 року).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x