Черкаська легкоатлетка стала кращою спортсменкою лютого

Черкаська легкоатлетка стала кращою спортсменкою лютого

Цього місяця на звання кращого претендували п’ятеро спортсменів, які продемонстрували високі результати на змаганнях. Кандидатами на перемогу були легкоатлети Світлана Марусенко, Маргаріта Бабіцька, Тетяна Безшийко та триатлоністи Дір’я Бережна і Богдан Одвігов. За інформацією відділення НОК України у Черкаській області

Експертна комісія визначила переможця під час засідання виконкому, обговоривши здобутки кожного спортсмена та його подальші перспективи. За результатами голосування звання кращого спортсмена лютого виборола Тетяна Безшийко. Спортсменка та її тренер отримають відзнаки та грошові премії від відділення НОК України в Черкаській області.

Довідково: Майстер спорту України Тетяна Безшийко взяла участь у чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні серед дорослих і молоді, що відбувся в місті Суми. Спортсменка виборола на цих змаганнях перше місце серед молоді у бігу на 400 метрів, третє місце серед дорослих у бігу на 400 метрів та третє місце серед дорослих в естафеті 4*400 метрів. Тренують Тетяну Валерій Масляков та Олена Малюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x