У Черкасах стартувала підготовка до 5 ювілейного фестивалю тимбілдингу SUMMER CHALLENGE

У Черкасах стартувала підготовка до 5 ювілейного фестивалю тимбілдингу SUMMER CHALLENGE

Уже вп’яте фестиваль тимбілдингу перевірятиме на міцність великі та малі колективи. Незмінна благодійна мета – матеріальна допомога неонатальному відділенню Черкаської обласної дитячої лікарні. Цьогоріч фестиваль виходить на всеукраїнський рівень і очікує близько 20 тисяч гостей. Повідомляють організатори фестивалю.

Крім уже традиційних локацій, цього року на відвідувачів фестивалю чекають новинки. Так, безпрецедентні змагання STREET-AKTIV зберуть любителів велотріалу, стрітболу, кросфіту. Благодійний екстремальний забіг «Х-Сhallenge» перевірить витривалість 6-тикілометровою трасою з 30-ма перешкодами для індивідуальних та командних забігів. Під час благодійного бізнес-форуму «Open Biz» діятиме спеціальна локація для підприємців-початківців. Під маркою «City Square» буде організовано 10 локацій з воркшопами, пов\’язаними з мистецтвом, наукою, технологіями. Під час битви холі-фарбами у повітря злетить рекордна кількість фарби – 1 000 кг. Доповненням фестивалю стане концерт української музики різних жанрів та фуд-зона.

− Команда – це не тільки робочий колектив. Це – сім’я, друзі, сусіди, будь-яка спільнота, яка об’єднує. Цьогоріч ми поставили перед собою завдання – організувати фестиваль національного значення, наймасштабніший фестиваль в регіоні, що об’єднає жителів України навколо ідей розвитку культури, єдності, підприємництва, соціальної відповідальності, – розповідає організатор фестивалю Ольга Касьянова. – Ми прагнемо створити ефективну бізнес-спільноту, учасники якої готові у партнерстві вирішувати важливі соціальні задачі. Ми об’єднуємо людей̆ заради розвитку командного духу, ідей благодійності, інноваційного мислення, конкурентоспроможності в сучасному світі, комунікацій і вміння взаємодіяти в команді, заради реальних змін у місті та країні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x