«Черкаські Мавпи» програли харківчанам

«Черкаські Мавпи» програли харківчанам

У черговому матчі регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч 6 березня черкащани програли з різницею у два очки. «Харківським Соколам». Харківські Соколи – Черкаські Мавпи – 75:73. Про це повідомляє сайт «Черкаський спорт».

Черкаські Мавпи: Джейлін 21 очко + 5 підбирань + 3 передачі, Ткаченко 9 очок + 3 підбирання + 3 передачі, Райт 11 очок + 5 підбирань, Сергеєв 8 очок + 4 підбирання, Хаджифейзович 14 очок + 3 підбирання + 1 передачі, Бондаренко 4 очки, Конєв 8 очок + 2 підбирання + 1 передача

Матч розпочався досить стрімко. Вже на третій секунді двохочковим рахунок відкрив гравець гостей Ігор Сергеєв, а через хвилину в поєдинку було набрано 8 очок. Це свідчило про відкритий баскетбол. Протягом 10 хвилин команди 11 разів втрачали м’яч (5 в харків’ян, 6 в черкащан), зробили по 7 спроб з дальної (2 реалізованих в харків’ян, обидва на рахунку Романа Козлова і 1 в черкащан). Гра була рівною, що і підтвердив рахунок першої чверті – 21:20.

В другій 10-хвилинці харків’яни ще більше почали кидати з дальної, але разом з тим більше влучати не вдавалося (2 триочкових з 9 спроб). Натомість підопічні Максима Міхельсона почали грати надійніше. Щойно вони зрозуміли, що триочкові не йдуть (0 з 5 спроб за стартові 3 хвилини), одразу ж почали йти в проходи, кидати з середньої та шукати штрафи. Це принесло черкащанам дивіденди. 10 реалізованих кидків проти 8 у суперника дозволило піти на велику перерву з перевагою +5.

У третій чверті Харківські Соколи завели трибуни. Перші 5 хвилин їхня атака виглядала досить нервово і це позначалося на рахунку – гості вели +10. Та постійні навали ослабили захист суперника, який в підсумку почав просідати, як і їхня перевага на табло. За 10 хвилин підопічні Олега Манойленка вийшли вперед за кількістю підбирань (32 проти 28). Грем зміг вирватися з-під варти суперників і набрав 5 очок, Козлов записав ще два триочкових. Все це не дозволило забрати третю чверть собі, проте така налаштованість дала свої плоди у заключній.

Остання 10-хвилинка розкрила все те, що підопічні Олега Манойленка намагалися зробити від початку. Вони підняли відсоток реалізації з дальної (3 спроби з 6), Делван Грем реалізовував проходи і набрав 10 очок (21 за весь матч). Всі свої 7 очок капітан Харківських Соколів набрав саме в заключній частині. Навіть два тайм-аути Черкаських Мавп ніяк не вплинули на хід гри, яка завершилася з рахунком 75:73

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x