80-річна черкащанка готується до чемпіонату України з легкої атлетики

80-річна черкащанка готується до чемпіонату України з легкої атлетики

Цьогоріч ветеран спорту встановила рекорд України із бігу у категорії 80+. 400 метрів жінка пробігла за 2 хвилини 18 секунд. Встановлювати нові рекорди спортсменка готується на чемпіонаті України з легкої атлетики серед ветеранів, який відбудеться у липні у Дніпрі. Про це повідомляє сайт «Черкаський спорт».

Легкоатлетка розповіла як вдалося стати найшвидшою та як тренується до змагань. 80-річна легкоатлетка Антоніна Ткачук розповідає, що спортом займається п’ять разів на тиждень. Аби підтримувати фізичну форму та здоров’я, у 40 почала бігати. А 10 років стала членом Федерації ветеранів легкої атлетики області.

– Всі бігуни наші вчили мене, як бігати і як ноги ставити. 10 років вони терпіли мене. Я дуже дякую їм. Я вам скажу, що я покращила рекорд України. В нас немає людей такого поважного віку, які б бігали. Немає у мене великого досягнення, просто я перекрила те, що вже було, – Антоніна Ткачук.

Зі слів голови Федерації ветеранів легкої атлетики області Василя Кривенка, рекорд України легкоатлетка встановила у своїй віковій категорії, обігнавши інших дев’ятьох спортсменів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x