На Жашківщині ремонтують частину траси «Київ-Одеса»

На Жашківщині ремонтують частину траси «Київ-Одеса»

На автодорозі М-05 Київ-Одеса на ділянці км 143+028 – км 152+918 у Жашківському районі на правому проїзді (у напрямку Одеси) продовжуються роботи з поточного середнього ремонту. За інформацією САД у Черкаській області.

Підрядною організацією ведуться роботи із демонтажу старого асфальтобетонного покриття, проводиться його фрезерування. А також розпочалися роботи із влаштування нижнього шару покриття із органо-мінеральної суміші.

Під час проведення поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-05 буде проведено укріплення та підсилення існуючого дорожнього одягу, укріплено узбіччя та влаштовано водовідведення з проїзної частини автодороги. Буде влаштовано новий вирівнюючий та верхній шар асфальтобетонного покриття, з’їзди з автодороги.

Технічний нагляд за проведенням робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

У зв’язку з проведенням поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-05 Київ-Одеса, з 4 березня рух транспорту правим проїздом на ділянці км 143+028 – км 152+918 у Жашківському районі (у напрямку Одеси) перекрито, і відбувається по лівому проїзду у реверсному режимі.

На автодорозі М-05 облаштовано необхідні тимчасові дорожні знаки, інформаційні панно та інші технічні засоби організації руху (відповідно до Схеми об’їзду, погодженої з Управлінням патрульної поліції у Черкаській області).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x