Черкаська патрульна поліція іде на карантин

Черкаська патрульна поліція іде на карантин

На підставі постанови КМУ від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» в управлінні патрульної поліції у м. Черкаси прийом громадян – обмежено! Про це повідомили на офіційній сторінці відомства у Фейсбук.

У повідомленні також ідеться про те, що прийом ведеться лише з невідкладних питань, а саме:
1. Видача евакуйованого транспортного засобу;
2. Повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).

«З усіх інших питань просимо звертатися до УПП у м. Черкаси письмово, на адресу: 18023 м. Черкаси, вул. Лесі Українки, 21, або на електронну пошту Cherkasy@patrol.police.gov.ua

Звертаємо вашу увагу на вимоги щодо оформлення таких звернень. Вони зазначенні в ЗУ «Про звернення громадян».

Згідно з ст.5 цього закону, письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).

У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

З метою спрощення процедури оформлення письмових звернень громадян, особа може подати звернення шляхом заповнення відповідної форми (з підписом заявника), яку можна отримати на сайті Патрульної поліції України.»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x