У Черкасах відбудеться футбольний турнір з Бондаренком

У Черкасах відбудеться футбольний турнір з Бондаренком

У квітні на штучному полі 34 школи, яка нещодавно отримала сучасне освітлення, відбудеться футбольний турнір у форматі 8+1 під назвою «Весняний Кубок Черкащини» за підтримки міського голови Анатолія Бондаренка.
Про це повідомляє «Табло».

У ньому візьмуть участь 12 команд. Попередню згоду дали Карбон, Рувер, Майфон, Цетус, БЮТ, Альянс, Арка, Луначарка і Митниця.

Турнір триватиме з 6 до 18 квітня. Кожна команда гарантовано зіграє по 5 матчів.

Андрій Фощій, організатор змагань: «У Черкасах ще не проводили змагання за такою системою: 12 команд, 3 групи, золотий, срібний і бронзовий кубок (детальніше нижче в регламенті). Приємно, коли мер дає карт-бланш на проведення таких змагань. За його особистої підтримки турнір і пройде.

Ми сподіваємося на краще, що ситуація стабілізується і карантин знімуть згідно з нашими датами. Тільки спорт зміцнює і сприяє поліпшенню імунітету і здоров’я людини.

Чому 8+1? Це фактично великий футбол без двох гравців. Футболісти різної підготовленості будуть почуватись комфортно на полі 60х40м. Був запит на змагання в такому форматі після Різдвяного кубку мера. Прийдешній турнір буде повністю висвітлюватись на спортивному сайті Табло, який є інформаційний партнером.

Найкращі гравці в різних номінаціях отримають свої нагороди. Інтрига буде в кожному матчі від першого до останнього.

Такі турніри мають об’єднувати футбольні команди міста і підвищувати інтерес до цього виду спорту. Митниця ідеально підходить для кубку Черкащини. Тут багато жителів, які ввечері гулятимуть з дітьми і спостерігатимуть за футбольними баталіями найкращих міських команд».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x