Через скасування приміського транспорту онкодиспансер лишився без персоналу

Через скасування приміського транспорту онкодиспансер лишився без персоналу

Черкаський онкодиспансер просить організувати довезення медиків і навіть готовий платити волонтерам за бензин. В онкодиспансері уточнюють, що це міра тимчасова. Після завершення карантинного періоду та відновлення нормального транспортного сполучення допомога волонтерів буде не потрібна.

«Друзі! Вкрай необхідна Ваша допомога! Всі ми знаємо, що з вчорашнього дня діє обмеження на рух приміського транспорту. До нас звернулося керівництво КНП \”Черкаський обласний онкологічний диспансер\” з проханням допомогти організувати довезення медичного персоналу закладу з прилеглих до нашого міста населених пунктів до місця роботи, – відзначає керівник Дитячого благодійного фонду «Подаруй дитині світ» Світлана Федорова. – Близько 80% середнього та молодшого медичного персоналу онкологічного диспансеру, у тому числі Центру паліативної допомоги, живе за межами нашого міста і, як розуміємо, з огляду на обмеження руху транспорту, гостро стоїть питання, як добиратися на роботу?

Крім того, не можемо забувати і про пацієнтів, якім потрібна допомога цих фахівців. Лікувальний процес призупиняти у цьому закладі неможливо, а особливо коли мова йде про паліативних пацієнтів, яким потрібна допомога медичного персоналу цілодобово.

Населенні пункти, з яких необхідно організувати довезення медперсоналу до онкодиспансеру:
Білозір\’я
Благодатне
Байбузи
Дубіївка
Худяки
Сокирне.

Необхідно організувати доставку людей до закладу до 8.00 ранку та одразу відвезти додому тих, кто закінчив роботу.

Можливе відшкодування витрат на перевезення коштом медичного закладу (пальне та ін.).

Просимо відгукнутися тих, хто може допомогти у цьому питанні – пишіть у приватні повідомлення Светлана Федорова (https://www.facebook.com/profile.php?id=100002776695763) та телефонуйте +380677954523 Максим Анатолійович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x