Відволічіться від коронавірусу: підбірка нових серіалів

Відволічіться від коронавірусу: підбірка нових серіалів

Хлопаки (англ. The Boys) — американський серіал, заснований на однойменному коміксі Гарта Енніса та Даріка Робертсона. «Хлопаки» — це спеціальний загін ЦРУ, мета якого — стримувати супергероїв будь-якими методами. У нелегкі часи, коли людям із надздібностями складно протистояти зворотній стороні слави, «Хлопаки» змагаються з корумпованими супергероями, використовуючи в роботі численні брудні прийоми.

«Добрі передвісники» (англ. Good Omens) — британсько-американський мінісеріал, заснований на однойменному романі Террі Пратчетта та Ніла Ґеймана. Дія серіалу відбувається у 2018 році та розповідає про демона Кроулі (Теннант) і янгола Азірафаїла (Шин), які полюбили життя на Землі та прагнуть запобігти приходу Антихриста і заразом фінальній битві між Раєм і Пеклом.

«Любов, смерть та роботи» (англ. Love, Death & Robots, у титрах «LOVE DEATH + ROBOTS») — американський анімаційний серіал-антологія. Серіал розрахований на дорослу аудиторію. Вийшов на потоковому сервісі Netflix 15 березня 2019 року.Перший сезон складається з 18 серій хронометражем від 6 до 18 хвилин. Серіал спродюсували Девід Фінчер і Тім Міллер. Епізоди були створені різними командами з різних країн.

«Зоряний шлях: Пікар» (англ. Star Trek: Picard) — американський фантастичний телесеріал, створений для CBS All Access виконавчим продюсером Алексом Курцманом. Це восьмий серіал у франшизі «Зоряний шлях», в центрі якого перебуває адмірал у відставці Жан-Люк Пікар. Дія розгортається наприкінці XXIV століття, через двадцять років після подій фільму «Зоряний шлях: Відплата» (2002). На сюжетну лінію вплинуло руйнування Ромула, згадане в хронології фільму «Зоряний шлях» (2009).

«Відьмак» (англ. The Witcher) — фентезійний серіал, заснований на серії романів Анджея Сапковського «Відьмак», що початково планувався як повнометражний фільм. Події відбуваються у вигаданих Північних королівствах, яким загрожує завоюванням імперія Нільфгаард. Ці держави населяють головним чином люди умовного пізнього середньовіччя, але також і різні фантастичні істоти, котрі тепер перебувають у скрутному становищі.

Аутсайдер (англ. The Outsider) — американський драматичний мінісеріал 2020 року, адаптація однойменного роману Стівена Кінґа. Прем\’єра мінісеріалу відбудась 12 січня 2020 року на каналі «HBO». У невеликому містечку в Оклахомі життя тихе та спокійне, але все змінюється після того, як знаходять тіло вбитого хлопчика. Слідчі швидко виявляють безліч відбитків пальців та слідів ДНК. Незабаром після цього експерти з\’ясовують, що всі вони належать Террі Мейтленду, тренеру місцевої бейсбольної команди. Ральф Андерсон, інспектор, відповідальний за розслідування цієї справи, знаходить та заарештовує обвинуваченого. На перший погляд видається, що слідство можна вже закривати, однак в день злочину Террі брав участь в конференції і знаходився за сотню кілометрів від місця скоєння вбивства…

«Месія» — американський серіал-трилер для платформи Netflix, створений Майклом Петроні. Серіал фокусується на реакції сучасного світу на людину, яка вперше з\’являється на Близькому Сході і сприймається послідовниками як есхатологічне повернення Іси (Ісуса). Його послідовники вважають, що він має здатність творити чудеса, а його критики стверджують, що він шахрай. Співробітниця ЦРУ розслідує, ким є ця людина, на тлі все більш зростаючої міжнародної напруги з високими ставками. Ця історія розповідається з кількох різних точок зору: офіцер ЦРУ, ізраїльський офіцер, палестинський біженець, проповідник з Техасу та його дочка, а також журналіст.

Сандітон (англ. Sanditon) — британський телесеріал, знятий по незакінченому роману Джейн Остін. Його перший сезон вийшов у 2019 році. Серіал представляє собою екранізацію останнього роману Джейн Остін, який лишається незакінченим. Головна героїня роману, дівчина по імені Шарлотта Хейвуд, приїжджає у гості з рідного містечка у Сандітон, який розкривається як новий курорт, і починає вливатись у місцеву громаду.

«Авеню 5» (англ. Avenue 5) — американський науково-фантастичний комедійний телевізійний серіал, створений за участі Армандо Януччію. Прем\’єра серіалу відбулася на телеканалі HBO . Дія «Авеню 5» відбувається у майбутньому, переважно в космосі. Головним напрямком туризму стали космічні подорожі. Корабель «Авеню 5» корпорації «Галактика Джадда» терпить лихо під час круїзу навколо Сатурна. Замість 8 тижнів пасажирам доведеться провести в космосі 3 роки. З\’ясовується, що корабель повністю автоматичний, капітан і команда — найняті актори, які уявлення не мають, як поводитися в критичній ситуації.

«Мисливці» (англ. Hunters) — американський драматичний телесеріал, Сюжет «Мисливців» оповідає про групу мисливців за нацистами, які проживають в Нью-Йорку в 1977 році. «Мисливці» виявляють, що сотні високопоставлених нацистів проживають в США і мають намір створити там Четвертий рейх. Різнорідна команда «мисливців» починає свою криваву місію по залученню нацистів до відповідальності і зриву їх нових планів з геноциду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x