Поліцейські розпочали 6 кримінальних проваджень за порушення карантину

Поліцейські розпочали 6 кримінальних проваджень за порушення карантину

Поліцейські України склали 405 адмінпротоколів та розпочали 6 кримінальних проваджень за порушення правил карантину. На Черкащині таких – 19. Найбільше порушень виявлено на Дніпропетровщині. Зокрема поліцейські склали 75 адмінпротоколів. За інформацією МВС та нацполіції в Черокаській області.

Правоохоронці перевіряють роботу визначених законом суб’єктів господарювання. До адмінвідповідальності притягуються водії, які здійснюють перевезення пасажирів понад встановлену норму, та виконують міжміські перевезення.

В результаті перевірок, за добу, поліцейські склали 19 адміністративних протоколів за порушення правил щодо карантину людей Кодексу України про адміністративні правопорушення. З них 17 адмінпротоколів складено на суб’єктів господарювання та 2 за здійснення нерегулярних перевезень міжрайонного сполучення.

Також порушення виявлені у Києві (31 протокол), Київській (25), Херсонській (24), Сумській (19), Черкаській (18), у Волинській (14) та Вінницькій (13) областях. Окрім того, 10 адмінпротоколів складено у Львівській області, по 9 – у Рівненській та Кіровоградській областях, 4 – у Миколаївській, по 3 – у Закарпатській, Полтавській та Чернігівській областях, 2 – у Житомирській. Ще по одному протоколу склали поліцейські в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій областях та на Одещині.

Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за 6 фактами за ст. 325 КК України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням). Зокрема у Харківській (3 факти), по 1 – у Волинській, Сумській та Дніпропетровській областях.

Сьогодні до несення служби залучено понад 14 000 працівників Нацполіції та 2100 військовослужбовців Нацгвардії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x