В Черкасах безкоштовно возитимуть з дому на роботу до 7 000 медпрацівників

В Черкасах безкоштовно возитимуть з дому на роботу до 7 000 медпрацівників

Близько 7000 медичних працівників первинної та вторинної ланки охорони здоров’я, які працюють в Черкасах, зможуть абсолютно безкоштовно діставатися роботи і домівок за допомогою спец перевезень. Це 4800 працівників міських закладів охорони здоров’я та 3000 обласних, які діють у нашому місті. З них приблизно 2000 медпрацівників проживає за межами Черкас.

Тому вчора на екстреному засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та засіданні виконавчого комітету Черкаської міської ради було ухвалено відповідні рішення щодо цього питання.

Спецтранспорт безкоштовно перевозитиме всіх медичних працівників, які працюють в Черкасах
Обов’язкова умова проїзду – наявність посвідчення та засобів захисту (маски та рукавички)
Cпеціальні рейси працюватимуть двічі на день і розвозитимуть працівників з 6:00 до 9:30, а також з 15:30 до 20:00
Черкаська міська влада зараз працює над тим, щоб допомогти оформити спец транспорт для працівників продуктових магазинів, аптек та інших закладів та установ, що забезпечують життєдіяльність міста

– Шановні черкащани, вкотре наголошую, що ми маємо докласти всіх зусиль як задля недопущення поширення небезпечної хвороби в нашому місті, так і задля підтримка медичної галузі та її працівників! – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x