На Черкащині – 20 підозр, а в Україні 47 хворих на коронавірус

На Черкащині – 20 підозр, а в Україні 47 хворих на коронавірус

Від початку запровадження карантину на Черкащині зафіксували 20 підозр на коронавірусну інфекцію. 13 випадків зараз досліджують фахівці референс-лабораторії МОЗ України. 12 черкащан наразі перебувають на стаціонарному лікуванні. Одна особа перебуває на самоізоляції. На цю хвилину маємо вже 8 підозр. Повідомила керівник управління охорони здоров’я Черкаської обласної державної адміністрації Лариса Кошова.

Як повідомляють в МОЗ, в Україні зафіксовано 47 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

За словами лікарів нині самоізоляція – найефективніший спосіб боротьби з поширенням COVID-19. У більшості країн, де зареєстрували коронавірус, завдяки домашньому карантину кількість хворих зменшилася. Тому необхідно уникати місць масового скупчення людей. Також варто дотримуватися тих самих норм і при вигулі домашніх улюбленців, старанно виконувати всі гігієнічні заходи після контакту з домашніми і свійськими. Треба не тільки самим ретельно мити руки з милом, а особливо ретельно обробляти лапи тварини після прогулянки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x