«Увага! Псевдомедики грабують квартири в Черкасах!»: мережею шириться інформація про аферистів

«Увага! Псевдомедики грабують квартири в Черкасах!»: мережею шириться інформація про аферистів

«Всім добрий день. Будьте пильними і дітям накажіть. З Одеси в Черкаси прибула група молодиків. Під приводом медиків ходять по квартирах ніби обробляють від вірусу. Далі сльозогінний газ і чистять квартири. Сьогодні двох затримала поліція. Всього в Черкаси заїхало вісім пар таких псевдолікарів», – це зразок інформації, яку пересилають один одному черкащани в особистих групах. Про це «Новій Добі» стало відомо із власних джерел.

Водночас Нацполіція України просить жителів бути обачними та не відчиняти двері незнайомцям.
«Інтернетом шириться інформація, що група людей у спеціальних костюмах захисту може пропонувати продезінфікувати квартири та будинки. Під видом обробки приміщень зловмисники можуть потрапляти до житла та вчиняти злочини. Будьте пильними! У разі виникнення подібних ситуацій, одразу повідомляйте на лінію 102», – йдеться у повідомленні.

Натомість черкаські правоохоронці стверджують, що їм таких сигналів від населення не надходило.
– Таких фактів в Черкасах зафіксовано не було. До помешкань людей із обробкою від інфекції можуть приїхати тільки медики або рятувальники якщо для цього є якісь передумови. Інших варіантів бути не може, – відзначила речниця патрульної поліції Зоя Вовк у коментарі Zmi.ck.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x