На Черкащині поліцейські склали 70 адмінпротоколів за порушення карантину

На Черкащині поліцейські склали 70 адмінпротоколів за порушення карантину

Поліцейські України склали 1415 адмінпротоколів щодо порушень правил карантину. Також розпочато 9 кримінальних проваджень. 70 адмінпротоколів складено на Черкащині. Повідомляють в Поліції Черкаської області.

Сьогодні до несення служби залучено близько 14700 поліцейських та 2360 військовослужбовців Національної гвардії України.

Правоохоронці продовжують заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції та охорони публічної безпеки.

«Поліцейські продовжують працювати в посиленому режимі. Загалом щодоби до несення служби у Національній поліції залучається понад 14 тисяч правоохоронців. Зокрема 3,5 тисячі автопатрулів. Також створено резерви із працівників поліції особливого призначення, тактико-оперативного реагування Департаменту патрульної поліції.

Наразі вже заплановано розміщення понад 500 перевірочних пунктів, однак вони будуть виставлятись за рішенням регіональних комісій техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На таких пунктах нестимуть службу працівники поліції, Національної гвардії, представники служби з надзвичайних ситуацій, лікарі та представники органів місцевого самоврядування», – зауважив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x