Любов під час карантину, або Заборонене кохання

Весна. У повітрі літають феромони кохання, парочки гуляють за ручку, щемливо обіймаються біля під\’їздів, довго розказують свої таємниці подрузі-ночі. А тут бац… і карантин: ізоляція, жодних рукостискань. Про поцілунки я взагалі мовчу. Розмови по відеозв\’язку – ось реалії стосунків сьогодення.

А що ж робити самотнім?)

Оце йду якось на роботу. Нафарбувалася, одяглася по-весняному, бо ж душа співає, хоч і карантин. Хлопчик поряд іде, нічого такий, симпатичний. Дивиться, оглядається, думаю, мабуть, сподобалася. Посміхаюся йому, а він якось дивно зиркає, а потім переходить на інший бік дороги, та подалі. Думаю, може дуже скромний? Оглядаюсь, а він ще далі відійшов. І тут до мене дійшло – я без маски. То не захват чи скромність була в очах, то страх)) Коронавірус, блін, от як тепер знайомитися з хлопцями?)

Добре, є ж чимало соцмереж, то взагалі нічого не втрачаю. Можна фільми дивитися вдома, а про всі емоції писати в месенджері або говорити по відеозв’язку і навіть лякати, коли заманеться в кульмінаційний момент. Так, не ті відчуття, але краще, ніж нічого.

Тепер з’явилося більше часу на розмови. Нащо якесь кафе? Черга в магазині за туалетним папером та гречкою – форевер, а ще якщо в АТБ, ух… Наговоритися можна на рік уперед.

Ввели карантин і змінилася мода: топовою фоточкою вважають тепер селфі в масці або респіраторі. Нууу і як я можу зрозуміти, хто переді мною? Очі гарні: із відтінком кориці чи кольору морської хвилі, але ж хіба це показник? А раптом у нього ніс картоплею або зуби криві, або ще гірше, їх просто немає. Ще є вірогідність, що в нього вуса( Знімить маску і після цього триватимуть довгі хвилини розчарування. За що то мені?)

Ну ладно, з десяток претендентів майбутніх кавалерів когось одного більш-менш нормального можна знайти. Кілька тижнів переписок і що вже кота за хвіст тягти – побачення.

Години хвилювання, постійні переодягання, підготовка за повною програмою. Останні погодження: місце зустрічі – парк, прогулянка з дотриманням усіх норм: відстань між вами мінімум метр, замість п’ятюні – пшик антисептика, а потім коротке рукостискання. Родзинка вечора буде подарунок. Замість квітки – медична маска – ексклюзив у наш час. Отака от і любов. Обійми і поцілунки лише після вимірювання температури. Проте продовження здорової нації гарантоване…

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x