«Заплатив гроші наперед за оренду житла, і залишився ні з чим»: в Черкасах затримали аферистку

«Заплатив гроші наперед за оренду житла, і залишився ні з чим»: в Черкасах затримали аферистку

Патрульні роти ТОР допомогли чоловіку повернути 900 гривень за надання так званих «інформаційних послуг» із пошуку оренди житла. Він хотів винайняти квартиру в Черкасах і звернувся по допомогу до посередника через соцмережі. Отримавши гроші, «ріелторша» зникла. Знайти її вдалося лише поліції. Повідомляють в Патрульній поліція Черкаської області.

«Хотів зняти квартиру. Зателефонував за оголошенням, а з мене одразу взяли 900 гривень пообіцявши за короткий час поселити у квартиру, що мені підходила. Та, протягом дня її мені, навіть, не показали», – розповідає заявник. Уже після того, як «рієлтори» перестали виходити на зв’язок, заблокували його номер, а оголошення, за яким він звертався зникло із соціальної мережі, чоловік викликав поліцію. Він мав на руках «договір» і перелік контактів псевдорієлторів з одним із яких патрульні домовилися про зустріч під приводом того, що їм потрібно винайняти помешкання. Коли жінка прийшла і її впізнав потерпілий, патрульні затримали особу та передали слідчим. Зараз 28-річна містянка перебуває в Черкаському відділі поліції.

Такий випадок не перший в нашому місті, говорять правоохоронці. Люди нерідко платять гроші наперед, аби зняти нормальну квартиру в Черкасах за невелику плату, і залишаються ні з чим. Щоб уникнути цього, поліцейські радять спочатку прийти на об’єкт, обдивитися квартиру, обговорити всі нюанси, укласти договір у двох примірниках і лише потім оплачувати послуги. А також, беріть з собою свідків, друга чи колегу, можливо, вони помітять «підступ», який ви могли залишити без уваги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x