Як на Черкащині розпоряджаються землею, тепер можна дивитися на Ютуб

Як на Черкащині розпоряджаються землею, тепер можна дивитися на Ютуб

Держгеокадастр Черкаської області щотижня транслює онлайн розпорядження землями сільгосппризначення. Про це повідомляють на офіційній сторінці в Фейсбук головного управління.

На сайті Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області й каналі «YouTube» у режимі реального часу фахівці управління землеустрою щосереди проводять онлайн-трансляцію розпорядження землями сільськогосподарського призначення.

Таке нововведення – гарантія відкритого та неупередженого процесу розпорядження сільськогосподарськими землями, адже надає громадянам можливість бути в курсі рішень територіальних органів служби. Окрім цього, трансляції сприяють повноті реалізації стратегії «Кадастр 2.0. Прозорість, доступність, інновації»: населення не лише оперативно інформоване, а й залучається до процесу розгляду клопотань і ухвалення рішень стосовно надання або ж відмови в наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність і користування.

Графік може змінюватися з огляду на технічні причини, офіційні свята й вихідні, обсяги навантаження Головного управління тощо. Анонс заходу з переліком запланованих до розгляду номерів клопотань оприлюднюється напередодні трансляції на офіційному сайті установи.

Після ефірів усі накази реєструють і публікують відповідні рішення

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x