У Черкасах під час карантину мародери двічі намагалися пограбувати навчальні заклади

У Черкасах під час карантину мародери двічі намагалися пограбувати навчальні заклади

За останній тиждень маємо два випадки спроб проникнення у наші заклади. Зокрема на фото можемо бачити чоловіка, який ломом намагався відчинити двері в Черкаській дитячій школі мистецтв. Пощастило, що в цей час в закладі перебувала жінка-охоронець, яка викликала поліцію. Чоловік до приїзду поліції втік з місця події. Про це повідомляє Сергій Воронов на своїй фейсбук сторінці.

В момент, коли заклади перебувають на карантині дуже важливо зберігати схоронність підпорядкованих будівель. Водночас зіткнулися з проблемою доїзду сторожів до робочих місць, в зв’язку із зупиненням роботи громадського транспорту. Люди отримують мінімалку, тож складно постійно наймати таксі.

Вже тричі намагався внести в перелік таких працівників у ті категорії, які отримують спец. перепустки на проїзд в громадському транспорті, але і досі рішення, на жаль, не прийняте.

Водночас зауважу – ми компенсуємо всім нашим працівникам усі затрати пов’язані із такими незручностями і дуже вдячні їм за сумлінну, повсякденну працю! Цінуємо кожного працівника!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x