«Гаряча лінія» із надання психологічної допомоги діє в Черкасах

«Гаряча лінія» із надання психологічної допомоги діє в Черкасах

Цілодобовий телефон з надання екстреної психологічної допомоги запровадили на Черкащині. Про це інформує Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

В умовах оголошеного карантину, люди опинилися в ситуації, коли обставини, що склалися, змушують перебудувати спосіб життя.

– Ми опинилися в епіцентрі різних за рівнем емоційних переживань, основні з яких: паніка, страх, тривога, агресія, відчуття незахищеності та високий ступінь небезпеки. І важливо не ігнорувати ці почуття і стани, а ретельно розбиратися з кожним з них, – повідомив речник Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

У випадках, коли ви потребуєте психологічної підтримки, вас охоплює паніка, страх, спробуйте розповісти про свої емоції іншим. Ви можете звернутися до фахівців, які нададуть професійну та якісну допомогу, за номером: (063) 5037207.

– Для нас важливий кожен: люди пенсійного віку, внутрішньопереміщені особи, мамері з маленькими дітьми та чоловіки, що звикли самотужки долати проблеми, Ми допоможемо тим, хто повернувся з зони ООС і тим, кого хвилюють рідні. Разом ми здолаємо цей непростий період, – зазначено в повідомленні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x