Медики звертаються до міського голови

Медики звертаються до міського голови

Медичні працівники звертаються до Бондаренка з проханням сприяти виділенню коштів для придбання засобів індивідуального захисту для медичних працівників, антисептиків, деззасобів.

Про це «Нова Доба» дізналась на сторінці Третьої міської лікарні у Facebook.

«Серед нас є багато професіоналів, які працювали в період різних епідемій, знають специфіку розвитку епідемічного процесу та шляхи його подолання. Одним із найважливіших аспектів подолання епідемії є своєчасне надання медичної допомоги – як з метою зменшення рівня захворюваності наших громадян, так і попередження смертності при важких випадках. При цьому така допомога повинна бути безпечною для пацієнтів в частині ризику інфікування в лікувальному закладі.

Наше звернення про захист медпрацівників – в першу чергу з думкою про тих, хто має високий ризик не пережити пандемію коронавірусу. Без лікаря, медсестри, лаборанта, санітарки не буде працювати апарат ШВЛ і ставати безпечним без належної дезінфекції для іншого пацієнта. Нестача медичних працівників вже стала національною проблемою Італії, Іспанії та інших країн, де вимушені вибирати – кому надавати медичну допомогу.

Свідомо і відповідально будемо ставитись до попередження негативних наслідків пандемії коронавірусу для наших громадян.
Захистимо медиків, щоб вони мали можливість надати свої знання, вміння, досвід всім, хто потребує медичної допомоги!», – колектив медичних працівників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x