На Черкащині вчинили розбійний напад на магазин

На Черкащині вчинили розбійний напад на магазин

Співробітники поліції протягом двох годин встановили та затримали зловмисника, який скоїв розбійний напад на продуктовий магазин.

До Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від продавця місцевого продуктового магазину про те, що невідомий в масці зайшов в магазин та погрожуючи предметом, схожим на пістолет заволодів грошима в сумі 12 тисяч гривень. Про це повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

Поліцейські відпрацювали місце події, провели детальний огляд та опитали можливих свідків. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий місцевий мешканець. Місцеперебування зловмисника встановлено, він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x