Боднар: «В області вже 50 хворих на COVID-19»

Боднар: «В області вже 50 хворих на COVID-19»

На лікуванні в стаціонарах Умані та Черкас 16 пацієнтів. В Черкаській міській інфекційній лікарні – 10 осіб, в інфекційному відділенні Уманської міської лікарні – 6. Одна особа – на амбулаторному лікуванні вдома. Про це інформує голова Черкаської ОДА Роман Боднар на своїй сторінці в Фейсбук.

– Сьогодні із Дмитром Ляшовим були в Кам’янці. Загалом тут лабораторно підтвердили коронавірус 28 особам. Інфіковані в задовільному стані, ускладнень немає, – відзначає Роман Боднар. – Зранку в населеному пункті почали діяти обмеження на в‘їзд та виїзд. 4 блок-пости працюють із 6 ранку до 21 вечора. Кожному, хто прибуває чи вибуває із міста, проводять температурний скринінг. Якщо ж є відхилення від температурної норми – дані особи фіксують та передають сімейному лікареві. Надалі за місцем перебування виїздить мобільна бригада та відбирає зразки для подальшого дослідження.

Самоізоляція – обов’язкова, як і підписання інформованої згоди на проведення протиепідемічних і/або профілактичних заходів. У такий спосіб в полі зору тримаємо тих, в кого потенційно може бути інфікування.
Спілкувався із головним лікарем райлікарні, керівниками району та ОТГ. Маємо забезпечити медичних працівників більшою кількістю засобів індивідуального захисту. Сьогодні забираємо черговий вантаж, отримаємо маски, респіратори, костюми. Пріоритетні в забезпеченні медзаклади Кам‘янки, Черкас та Умані.

Окремо також дякую ДСНС та поліції за сумлінність та витримку! Зараз ви поряд із медиками так само «на передовій».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x