Черкащанин став кращим тренером місяця.

Черкащанин став кращим тренером місяця.

Екс-гравця та головного тренера «Дніпро» Черкаси визнано кращим тренером березня за результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою. Повідомляє «Черкаський спорт».

Нинішній наставник чернігівської «Десни» Олександр Дмитрович Рябоконь був гравцем «Дніпро» Черкаси у 1984 та 1992 рр., а також його головним тренером у 2007-2008 рр.

У голосуванні за топ-наставника брали участь переможці номінації «Найкращий тренер туру» (у березні: 21 тур – Володимир Шаран («Олександрія»), 22 тур – Олександр Рябоконь («Десна»), 23 тур – Віктор Скрипник («Зоря»), а також наставник «Динамо» Олексій Михайличенко, чия команда демонструвала стабільність упродовж березневих турів.

Після визначення номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця й тренера, яких вони вважають найкращими у березні, на офіційному сайті УПЛ.

Всього у голосуванні взяло участь близько 3 000 прихильників футболу. Результат їхнього вибору такий:
Олександр Рябоконь – 54 % голосів,
Віктор Скрипник – 39 %,
Олексій Михайличенко – 4 %,
Володимир Шаран – 3 %.
У голосуванні за найкращого футболіста (було представлено 8 номінантів) переміг Богдан Михайліченко (37 % голосів), а вихованець черкаського футболу – захисник київського «Динамо» Віталій Миколенко посів почесне п’яте місце (8 % голосів).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x