На телебаченні стартує масштабний проєкт «Всеукраїнська школа онлайн»

На телебаченні стартує масштабний проєкт «Всеукраїнська школа онлайн»

Наступного понеділка, 6 квітня, на телебаченні стартує масштабний проєкт «Всеукраїнська школа онлайн», партнером якого стала «Освіторія». Найкращі вчителі України вестимуть в телеефірі уроки для 5–11-х класів.

Президент Володимир Зеленський вчора у відеозверненні повідомив, що за кожним класом закріплять один або кілька телеканалів. Їх перелік, а також розклад уроків з’являться зовсім скоро. Також вони будуть доступні у Facebook та YouTube.

Дистанційно школярі зможуть вивчати такі предмети: хімія, фізика, біологія, географія, українська мова та література, англійська мова, історія України та світу, алгебра, геометрія і навіть спортивні руханки. Їх оперативно знімають і монтують цими днями в Новопечерській школі. До зйомок долучились навіть деякі українські зірки, які сіли за шкільні парти у якості учнів.

Відеоуроки від найкращих педагогів країни транслюватимуть на національних та регіональних телеканалах, щоб навіть ті діти, які не мають доступу до інтернету, могли якісно навчатися впродовж карантину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x