Як працює поліція на блокпостах Кам’янки (ВІДЕО)

Як працює поліція на блокпостах Кам’янки (ВІДЕО)

Працівники поліції Черкащини цілодобово несуть службу на чотирьох стаціонарних постах в Кам’янці. Службу тут несуть правоохоронці спільно з військовослужбовцями Національної гвардії, працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій та медичними працівниками. Повідомляють в ГУНП України в Черкаській області.

На території Кам’янки введено обмеження на в‘їзд та виїзд громадян з міста. Наразі встановлено чотири стаціонарні санітарні пости, які діють в цілодобовому режимі. Працівники поліції, які несуть на них службу забезпечені засобами індивідуального захисту – медичними масками, гумовими рукавичками та антисептичними засобами. Працівники поліції виконують завдання по забезпеченню публічного порядку, зокрема під час проведення медичними працівниками температурного скринінгу громадян які в’їжджають та виїжджають з міста.

Крім того, поліцейські забезпечують роботу по дотриманню безпеки дорожнього руху. Так, цієї ночі, на одному зі стаціонарних постів працівники поліції виявили водія, який керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. На водія складено адміністративний протокол відповідно до статті 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x