На Черкащині горіли дві машини: легковик на парковці та автовоз на трасі

На Черкащині горіли дві машини: легковик на парковці та автовоз на трасі

За добу, 30 березня, пожежно-рятувальними підрозділами Управління ДСНС ліквідовано 2 пожежі на транспорті. У Черкасах на парковці загорівся від несправної проводки ВАЗ-2107, а на трасі «Київ – Одеса» під час руху спалахнув автовоз «Duf». Повідомляють в ДСНС України в Черкаській області.

У Черкасах на вулиці Добровольчих батальйонів, рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини о 8:53 ліквідували пожежу автомобіля “ВАЗ-2107”, який знаходився на парковці. Причиною загорання стала несправна проводка транспортного засобу.

Цьогож дня на 224 км автотраси Київ-Одеса під час руху загорівся автовоз “Duf”, на трейлері якого знаходилися автомобілі.

Зупинивши транспортний засіб, та озброївшись вогнегасником водій став на боротьбу з вогнем. Коли на місце події прибув черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини, пожежу було ліквідовано за допомогою вогнегасників.

Вогонь пожежі встиг пошкодити лакофарбове покриття автомобіля. Транспортні засоби, що знаходилися на трейлері не постраждали.

Попередньо причиною пожежі стала несправність рухомих вузлів та деталей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x