На Уманщині двоє чоловіків обікрали сусідку

На Уманщині двоє чоловіків обікрали сусідку

До Уманського відділення поліції звернулась жителька одного із сіл району та повідомила, що з будинку, який їй належить, викрали металеві вироби. Поліція встановила, що злочин здійснили двоє односельчан потерпілої. Чоловіки здали метал на брухт. Повідомляють в ГУНП України в Черкаській області.

До Уманського відділення поліції звернулась жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку. Заявниця розповіла, що з будинку, який їй належить невідома особа викрала металеві вироби. Правоохоронці провели огляд місця події та подворовий обхід. Під час спілкування з місцевими мешканцями поліцейські отримали інформацію, що в день крадіжки біля будинку потерпілої люди бачили двох осіб, та надали детальний опис чоловіків.

Проводячи подальші заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення крадіжки на одному з пунктів прийому металобрухту поліцейські виявили речі, які були викрадені у потерпілої. Наданий працівниками пункту опис осіб які принесли викрадені у потерпілої речі співпадав з описом наданим жителями села.

За наданим описом, поліцейські встановили осіб, які вчинили крадіжку. Ними виявились двоє односельців потерпілої, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності.

Зловмисники у вчиненому зізналися. За вказаним фактом Уманським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x