Керівник черкаського медзакладу може отримати 10 років за хабарництво. Матеріали передали в суд

Керівник черкаського медзакладу може отримати 10 років за хабарництво. Матеріали передали в суд

Черкаські слідчі завершили досудове розслідування по кримінальному провадженню, за фактом неправомірного отримання 50 тис грн керівником одного з Черкаських медичних установ. Справу передали в суд. Повідомляють в ГУНП України в Черкаській області.

Слідчими Черкаського відділу поліції, за процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, за обвинуваченням керівника одного з комунальних медичних установ в місті Черкаси, в отриманні 50 тисяч гривень неправомірної вигоди. Під час досудового розслідування встановлено, що посадовець, діючи умисно, з корисливих мотивів, в грудні 2019 року, за сприяння в укладенні договору на постачання медичного обладнання, отримав 50 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування по даному кримінальному провадженню завершено, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x