У Черкасах затримали киянина, який вимагав 15 тисяч неіснуючого боргу

У Черкасах затримали киянина, який вимагав 15 тисяч неіснуючого боргу

Поліцейські затримали жителя Київщини, який вимагав від черкащанина неіснуючий борг. Поліцейські затримали зловмисника під час отримання ним грошових коштів. Дії чоловіка кваліфіковані слідчим за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу України. Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

Житель Київської області під надуманим приводом неіснуючого боргу вимагав грошові кошти у жителя Черкас. У випадку відмови погрожував йому фізичною розправою. Потерпілий звернувся за допомогою до поліції.

Оперативники управління стратегічних розслідувань, спільно зі слідчими Черкаського відділу поліції затримали зловмисника в середмісті Черкас, в момент отримання зазначеної ним суми грошових коштів. Як з’ясували поліцейські, затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x